Az építőanyagok forrása!

Az Újház bemutatása

Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az Újház.

Miért érdemes az Újház mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.

Bízzon egy olyan, 1997-ben alapított kereskedelm hálozatban, amely több mint két és fél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 90 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!

A folyamatos fejlődés és innováció nagyon fontos számunkra a vállalati működésünk valamennyi területén, így nagy hangsúlyt fektetünk a kereskedéseink által kínált építőanyagok kapcsán az aktuális trendek követésére, termékkínálatunk bővítésére és -megújítására, továbbá az ügyfélélmény fokozására. Termékeink mellett olyan kiegészítő szoltáltatásokkal, mint például házhozszállítás, költségkalkuláció, 3D látványtervezés, gépkölcsönzés vagy az otthonfelújítási támogatás ügyintézés – könnyítjük meg a vásárlási folyamatot.

Bízzon egy olyan, 100%-ig magyar tulajdonban lévő  építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt tizenkét évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

25 éves fennállása óta az Újház mindig is úttörő, innovátor szerepet töltött be a piacon. Az évek alatt beszerzési társulásból erős franchise hálózattá növekvő vállalatunk arculata 2022-ben megújul, és újHÁZ Centrum helyett Újház név alatt folytatjuk működésünket, fejlődésünket.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll.

Tisztelettel,
az Újház csapata