Ha építkezel találkozunk!

Rólunk

Az Etyeki Tüzép Kft. 2003-ban indította el első építőanyag telepét Etyeken. Az azóta eltelt közel 20 évben a fejlődésünk töretlen. Mára három telephelyen – Etyek mellett 2010 óta Bicskén és 2016 óta Székesfehérváron – mindösszesen 44.000 négyzetméter területen várjuk az építkezőket és kivitelezőket.

Az elmúlt évek munkájának és félszáz kollégánk szaktudásának köszönhetően a környező települések egyik legnépszerűbb építőanyag kereskedőjévé váltunk, legyen szó egy kisebb felújításról, komplett családi ház építőanyagairól vagy nagyszabású lakóparkok építőanyag igényéről.

Népszerűségünket a kedvező szállítási feltételeinknek, megbízhatóságunknak és versenyképes árainknak köszönhetjük. Vezető szerepet vívtunk ki építőipari kereskedések között, így ma már számos elégedett, visszatérő ügyfélnek örvendhetünk a szomszédos településekről és professzionális online felületeinknek köszönhetően országszerte egyaránt.

Egyedülálló, szakértőkből álló ügyfélszolgálatunk segítségével a vásárlás nálunk gondtalan, magánépítkezők és kivitelezők örömmel vásárolnak nálunk.
Az Etyeki Tüzép Kftnemzetközi és hazai márkákat egyaránt forgalmaz annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb áruválasztékkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Az alapoktól a tetőig, az építkezés elejétől a végéig támaszkodhat ránk.

Tagjai vagyunk Magyarország meghatározó építőanyagkereskedelmi hálózatának, az újHÁZ Centrumnak, amely tízszeres Business Superbrands, és tízszeres MagyarBrands díjazott, és széles termékválasztékot, garantált vásárlói élményt biztosít az Etyeki Tüzép telephelyein is.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Az interneten történő vásárlás ma már egyre népszerűbb az építőanyagok esetében is. Szolgáltatásaink és szakértőink segítik a vásárlásban, hogy Ön biztosan a legideálisabb terméket, megfelelő mennyiségben vásárolhassa meg.

Ha a termékekkel, akcióinkkal, a szállítással, a fizetési feltételekkel vagy bármi egyébbel kapcsolatban kérdése van, kérjük, keressen meg minket!

e-mail: info@etyekituzep.hu
telefon: 06-22/597-027
telefax: 06-22/597-028
cím: 2091 Etyek, Kossuth L. u. 72/B

Telephelyeink nyitvatartását és pontos elérhetőségét itt tudja megtekinteni.