Az építőanyagok forrása!

Rólunk

Az Etyeki Tüzép Kft. már 2003 óta a környező települések egyik legnépszerűbb építőanyag kereskedője. Népszerűségünket a kedvező szállítási feltételeinknek, megbízhatóságunknak és versenyképes árainknak köszönhetjük, és vezető szerepet vívtunk ki építőipari kereskedések között, így ma már számos elégedett, visszatérő ügyfélnek örvendhetünk a szomszédos településekről és országszerte egyaránt.

Egyedülálló, szakértőkből álló ügyfélszolgálatunk segítségével a vásárlás nálunk gondtalan, magánépítkezők és kivitelezők örömmel vásárolnak nálunk.
Az Etyeki Tüzép Kft. nemzetközi és hazai márkákat egyaránt forgalmaz, hogy a lehető legszélesebb választékával álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Az alapoktól a tetőig, az építkezés elejétől a végéig támaszkodhat ránk. Tagjai vagyunk az ÚjHázCentrum csoportnak, így biztosított a további fejlődésünk.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Az interneten történő vásárlás ma már egyre népszerűbb az építőanyagok esetében is. Szolgáltatásaink és szakértőink segítik a vásárlásban, hogy Ön biztosan a legideálisabb terméket, megfelelő mennyiségben vásárolhassa meg.

Ha a termékekkel, akcióinkkal, a szállítással, a fizetési feltételekkel vagy bármi egyébbel kapcsolatban kérdése van, kérjük, keressen meg minket!

e-mail: info@etyekituzep.hu
telefon: 06-22/597-027
telefax: 06-22/597-028
cím: 2091 Etyek, Kossuth L. u. 72/B

Telephelyeink nyitva tartását és pontos elérhetőségét itt tudja megtekinteni.

 

Tárhelyszolgáltató:
Cégnév: Real Time
Postai cím: 3300. Eger, Kisvölgy u. 20.
Székhely cím: 3300. Eger, Kisvölgy u. 20.
Weboldal: http://246.hu/
E-mail cím: info@246.hu
Telefon: +36-70-559-5155