Ha építkezel találkozunk!

Termékeink

Az otthon nem csak egy egyszerű kifejezés a helyre, ahol élünk, hanem mi magunk töltjük meg tartalommal, élettel, ízléssel, komforttal. A hely, amely körbe öleli a családot. Minden egyes négyzetmétere a miénk. Amiből felépül, azok az építőanyagok, amelyek közül a legtöbb mindent meg tud vásárolni nálunk. Legyen szó akár felújításról, akár új építésről, a hazai építőanyag választék legmagasabb minőségű elemeit megkapja nálunk.

TÉGLÁK, FALAZÓELEMEK, GERENDÁK, ZSALUKÖVEK

A különböző téglák és falazóelemek, gerendák a valódi építőkockái az építkezésnek. Az Etyeki Tüzépnél a Wienerberger széles kerámia termékválasztáka érhető el: válaszfal téglák, kisméretű tömör téglák, N, T, N+F, hanggátló téglák, áthidalók, födémrendszerek, a Porotherm család összes eleme. A magyar tulajdonú Bakonytherm kerámia termékei is a vásárlók rendelkezésére állnak, ahogy a Leier téglák teljes választéka is. Aki pórusbetonban gondolkodik, annak az Ytong építési rendszerét ajánljuk, akár főfalakhoz, akár válaszfalakhoz, áthidalókhoz, zsaluelemkehez keres terméket.

 

HŐSZIGETELŐ ANYAGOK

A modern épületek egyik legfőbb értéke a jelentős hőszigetelés, ami télen megtartja a benti meleget, nyáron pedig nem engedi felforrósodni a belső helyiségeket. Az Etyeki Tüzép kínálatában az összes modern szigetelőanyag: grafitos és hagyományos polisztirol (EPS), kőzetgyapot és ásványgyapot szigetelőanyag megtalálható.

 

BURKOLATRAGASZTÓK VÍZSZIGETELÉSEK ÉS ÉPÍTŐIPARI VEGYIANYAGOK

A ház éke lehet egy esztétikus burkolat segítségével kialakított helyiség, legyen szó akár kerámia-, kő- vagy cementlapokról, mozaikról, vagy bármilyen parkettáról. A Mapei professzionális burkolatragasztói, fugázói, alapozói, aljzatkiegyenlítői, szigetelései és egyéb építéskémiai termékei állnak az Etyeki Tüzépnél az érdeklődők rendelkezésére.

 

GIPSZKARTON

A szárazépítészet alapanyaga a gipszkarton, amit válaszfalazáson, tetősíkok fedésén, álmennyezet készítésen kívül fix bútorokhoz vagy világítási megoldásokhoz is használhatunk. A modern fejlesztéseknek köszönhetőan már hő- és hangszigetelő gipszkarton lapok is a rendelkezésre állnak. Nálunk nem csak a gipszkarton lapokat, de az összes szükséges függesztőt, kengyelt, toldót, csavart és kötőelemet is megtalálják. Természetesen a hézagoló, glettelő és ragasztó anyagok is a kínálatunk részét képzik.

 

VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK HÁZON KÍVÜL ÉS BELÜL

A vízelvezető folyókák biztosítják, hogy a házunk „száraz lábbal” vészelje át a legzordabb időjárási körülményt is. Az ACO professzionális megoldásai házon kívül, és zuhanyfolyókáinak köszönhetően a fürdőszobában is óvják az épületeket a felesleges nedvességtől.

 

TETŐFEDŐ ANYAGOK

A tető stílusa sok esetben meghatározhatja a teljes épületet esztétikai szempontból. A korábbi évek mediterrán jellegű, alacsony hajlásszögű, foltos felületű, hullámos cserepeit lassan leváltják a sötét tónusú sík cserepek, de nálunk mindegyik megtalálható. A betoncseréptől a kerámia cserépig, a hagyományos piros hódfarkú cseréptől a nagy, sík cserepekig széles választékkal állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

TETŐABLAKOK

A tetőterek beépítéséhez elengedhetetlen a bőséges mennyiségű természetes fény biztosítása. A modern tetőablakok energiahatékony módon nyitják meg a magastetőket. Izgalmas megoldást biztosíthatnak a felnyíló, billenő, vagy automatikus tetőtéri ablakok, egymás mellé és fölé sorolt elhelyezéssel, erkéllyé nyitható variációkkal. Természetesen nem maradhatnak el a nyári hőséget tompító árnyékolók, fényzáró rólók sem.

 

VAKOLATOK, HABARCSOK

A hőszigetelések befejező rétege a vakolat, amely a szivárvány bármely színében kérhető. A mai kor technológiája többféle megoldást tesz lehetővé, szilkon, szilikát, akril vakolat formájában, további részletekért érdeklődjön weboldalunkon, vagy telephelyeinken.

 

FAANYAGOK

Ácsszerkezetek készítéséhez szükséges faanyagok, és tűzifa is megtalálható az Etyeki Tüzép kínálatában.

Cégnév: Etyeki Tüzép Kft.
EUTR technikai azonosító vagy Erdőgazdálkodói kód: AA5852651