Az építőanyagok forrása!

OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSE

Biztosan sokszor elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne végre körbe szigetelni a házat, lecserélni a régi csempét a konyhában, megcsinálni rendesen a teraszt vagy divatos színre vakolni a házat.

Az álmodozás most minden korábbinál könnyebben fordulhat megvalósításba, az állami segítséggel akár 3.000.000 Ft térhet vissza a zsebedbe, teljesen legálisan.​

Mindazt a papírmunkát, ami a pénzvisszatérítéshez szükséges; az igazolások beszerzését, a szerződésmintákat, elszámolási táblázatokat és magát a pályázatot tanácsadó szakembereink segítségével könnyedén elintézheted.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK? IME:

Az 50%-os állami támogatás igénybevételéhez sokkal több papírmunka kell, mint egyébként. De mi tudjuk a dolgunkat, nálunk a lista és minden egyes lépésre odafigyelünk, hogy ne legyen szükség hiánypótlásra.

Tüzéptelepeinken, Etyeken, Bicskén vagy Székesfehérváron az ország vezető építőanyag gyártóinak termékeit kínáljuk, kitűnő szakembereink segítenek a választásban, legyen szó vakolatokról, tetőcserepekről, szaniterekről, térkövekről, kerítéselemekről, kéményrendszerekről, hőszigetelésről, vízszigetelésről vagy burkolatokról.

A mi tanácsadóink tudják a dolgukat, és ezt a szaktudást most a Te szolgálatodba állítják, ha szeretnéd. Leveszik a válladról a bonyolult adminisztrációs terhet, és minden részletre odafigyelnek. A tanácsadás 30.000 Ft-os befizetett díját levásárolható kuponok formájában azonnal visszakapod a tanácsadás végén.

Vásárolt építőanyag értéke (bruttó)
Jóváírás a szolgáltatás díjának az összegéből
500.000 Ft – 1.000.000 Ft
10.000 Ft
1.000.000 Ft – 1.500.000 Ft
20.000 Ft
1.500.000 Ft felett
30.000 Ft

HOGYAN TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS?

 1. Regisztrálj, add meg az adataidat. Ez semmiféle elköteleződéssel nem jár.
 2. Egy munkanapon belül fel fog hívni a tanácsadónk, és közösen körbejárjátok, hogy megfelelsz-e az állami támogatás igénybevételéhez.
 3. Ha megfelelsz, és szeretnéd, hogy egy vérbeli szakértő vezessen végig az állami támogatás megérkezéséig, akkor egyeztettek időpontot a személyes találkozóhoz, nálunk, az egyik tüzép telep irodájába.
 4. Biztosan kapsz házifeladatot, fel kell készülj a tanácsadásra. Részletesen átbeszélitek a pályázathoz kapcsolódó összes szempontot. Összesen 2×45 perc tanácsadást garantálunk számodra. Kifizeted a tanácsadás 30.000 Ft-os díját, és azonnal megkapod a telephelyeinken levásárolható 30.000 Ft-os kupont.
 5. Ha már azonnal a fejedben van, hogy milyen építőanyagokra lesz szükséged, akkor telep szakképzett értékesítői segítenek a választásban, vagy meg tudod adni a részleteket ahhoz, hogy árajánlatot kapj.
 6. A Nálad lévő dokumentumokkal, szerződésmintákkal felvértezve megkötöd a megállapodást a kivitelezővel.
 7. Elindul az építőanyagok kiszállítása és a kivitelező nekikezd a munkának.
 8. Nap-nap után mosollyal fekszel és ébredsz, ahogy látod az álmod megvalósulását.
 9. A felújítás elkészülte után, a tanácsadónk útmutatói szerinti papírokkal beadod a pályázatot.
 10. Visszakapod az állami támogatást és élvezed

VÁGJUNK BELE! NINCS MÁS DOLGOD, HOGY KITÖLTSD A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT. HAMAROSAN JELENTKEZÜNK.

Ha szívesebben telefonálsz, ne habozz, az Otthonfelújítás program koordinátora munkaidőben (H-P: 8-16) várja a hívásodat.

+36 20 4444 313

A tanácsadásra 3 helyszín közül tudsz választani:

 • Etyek, Kossuth Lajos út 72/B
 • Bicske, Csákvári út 5.
 • Székesfehérvár, Kiskút útja 5/a
Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár, csak a Te érdeklődésedet jelzi, és az adataidat továbbítja. Amikor tanácsadó partnerünk felhív Téged, akkor egyeztettek az állami támogatás jogosultságáról, illetve arról, hogy igénybe szeretnéd-e venni valóban a szolgáltatásunkat.